Nostra història

Nostra Missió, Visió i Valors

 

Verisure

Missió

Verisure és el nou nom per a l'alarma de la seva casa o negoci de Securitas Direct. Cada trenta segons s'instal·la un sistema de Verisure en qualsevol part del món. De fet, les nostres alarmes de casa són les més instal·lades a Europa. Amb un fort enfocament en la qualitat i el servei són els nostres 1'500.000 clients els més satisfets en la indústria.

Amb la nostra Garantia i Serveis Professionals, podem oferir Alta Seguretat i tranquil·litat les 24 hores / 365 dies de l'any.

Verisure

Visió

Securitas Direct va ser fundada en 1988 com a part de l'empresa Securitas. L'any 2006 es va convertir en una companyia independent evolucionant fins a convertir-se en Verisure. El focus ha estat sempre en el desenvolupament de productes i serveis relacionats amb la seguretat en llars i negocis.

Avui dia la marca Verisure capta la nostra oferta per al consumidor. Amb més de 6.500 empleats a nivell mundial, som el número u a Europa i estem creixent cada dia més a Amèrica del Sud.

Valors

La Connexió al nostre Centre de Enregistrament d'Alarmes 24 hores / 365 dies de l'any, són la base de la nostra oferta.

El nostre objectiu és ser el proveïdor capdavanter en sistemes d'alarma i serveis en llars i negocis, als països on estem presents.

Tots els productes i serveis Verisure, així com sistemes de suport són desenvolupats en el nostre propi Centre d'Innovació.

Verisure en xifres

paisos

clients

anys d'experiencia

empleats

nou client cada 30"