Preguntes i Respostes

Preguntes i Respostes sobre la seva Alarma

Calcula en línia

el preu de la teva alarma alarma

CALCULAR

VOL SABER MÉS?

Rebi informació ARA!

Trucar-nos:

726262

Com puc solucionar una incidència en la meva alarma?

Al ser usuari, podrà trucar al telèfon 24 Hores 72 62 62 i demanar per qualsevol dels serveis.

Què és una alarma?

Es un dispositivo electrónico que alerta de la presencia de personas en un recinto cerrado.

És un dispositiu electrònic que alerta de la presència de persones en un recinte tancat. Aquest dispositiu consta de detectors, Panell de control, teclat de control i, en ocasions, inclou un comandament a distància i claus d’accés d’alta seguretat.

Quins tipus d’alarmes hi ha?

Existeixen dos tipus, fonamentalment: - Alarmes connectades a una Central de Receptora. Transmeten el senyal d’alarma a través de la línia de telèfon fix o GSM a una Central Receptora on, un cop verificada per operadors especialitzats, es comunica a la policia perquè hi intervingui. Aquest procés triga només uns minuts.- Alarmes que funcionen en mode local: Sense comunicació. Quan l’equip detecta una presència estranya, simplement s’activa la sirena a la llar o al negoci i el client no rep cap avís.

Les alarmes connectades a una Central de Receptora d’alarmes, són realment efectives?

A l’exterior de l’habitatge és obligatori col·locar unes plaques dissuasoris tot indicant l’existència de l’alarma. Els lladres prefereixen no robar en habitatges amb alarma. En els casos en què es produeixen robatoris tot i tenir una alarma, els furts són més ràpids i es produeixen menys destrosses, ja que els lladres saben que en qualsevol moment pot arribar la policia.- Estadísticament, el percentatge de cases amb alarma que sofreixen un robatori és molt més baix que no pas el percentatge d’habitatges sense sistema d’alarma que són objecte de furts.

Quin preu té un sistema d’alarma?

Normalment, un sistema d’alarma oscil·la entre els 800 € i els 1.200 € aprox. A més, s’abona mensualment.

Per què es paga una quota mensual?

La quota es divideix en dos conceptes: d’una banda, el servei de Receptora dels senyals d’alarma 24 Hores i avís a la policia en cas necessari i, d’altra banda, sol incloure’s el manteniment dels equips.

Quina és l’empresa més important del sector a Europa?

Verisure és l’empresa més important a Europa, amb més d’un milió de clients. A Espanya, per exemple, té la confiança de 600.000 clients. 7 de cada 10 clients que instal·len una alarma cada any a Espanya, ho fan amb Verisure.

Què diferència Verisure de la resta d’empreses?

D’una banda, la tecnologia més avançada. Verisure és la primera empresa del món que ofereix a tots els seus clients un sistema d’alarma més segur, ja que la comunicació de l’alarma disposa d'un sistema contra els sabotatges. A més, la Central de Receptora verifica les alarmes amb imatges i so del que està succeint realment dins de la llar del client, minimitzant així les falses alarmes i facilitant la intervenció de la policia. D’altra banda, una altra diferència és la qualitat dels seus serveis, tant de la Central de Receptora d’alarmes, la més avançada d’Europa, com del servei de manteniment.

Què és Verisure Technology?

És la tecnologia d’alarmes més avançada del món, desenvolupada per Verisure i que permet verificar les alarmes veient i sentint el que succeeix a casa del client. S’assegura així la intervenció de la policia, si escau. Verisure Technology ofereix alhora una solució per a la comunicació del servei de manera segura, eficaç i al preu més baix.

Què significa que la comunicació sigui segura, eficaç i al preu més baix?

És segura perquè es tracta d’un sistema contra els sabotatges que evita l’anul·lació del sistema a causa d’un tall tècnic o intencionat en la línia de telèfon fix. A més a més, és una comunicació dedicada exclusivament als serveis de l’alarma i gestionada per Verisure a través del seu Centre de missatgeria SMS d’alta seguretat.

És eficaç perquè ha estat dissenyat i està gestionat per Verisure per a ús exclusiu dels sistemes d’alarma, evitant així problemes d’incompatibilitats. S’activa de manera molt senzilla amb una simple trucada de telèfon al Centre d’atenció al client de Verisure.

Al preu més baix , , perquè està inclòs dins de la quota mensual i s’utilitza exclusivament per a necessitats de comunicació del sistema de seguretat.

Què és Verisure fast?

És el nou producte de Verisure més complet, senzill i eficaç del mercat, AMB AVÍS A LA POLICIA I VIDEOPROTECCIÓ 24 HORES.

El client és avisat del senyal d’alarma des de la nostra central i immediatament s’engega el pla d'acció, amb avís a la policia en cas necessari - SENSE FALSES ALARMES.

També ofereix al client els serveis de control, com ara conèixer les hores d’entrada i sortida de persones de casa seva o del seu negoci, o poder veure què succeeix en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Tots els serveis són gestionats pel client des del seu mòbil, a través de la pàgina web o amb l'ajut dels Serveis d’atenció al client.

A quins tipus d’habitatges i clients va dirigit Verisure?

Verisure va dirigit a llars i negocis, i a tots aquells indrets on l’usuari vulgui adequar el sistema de seguretat a les pròpies necessitats. Verisure admet des de les instal·lacions més senzilles i els nivells de servei més funcionals, fins a l’ampliació als serveis d’alta seguretat de Verisure.

Què faig si necessito ajuda?

Pot trucar al telèfon 24 Hores 600 500 01 02, des d’on l’ajudaran pas a pas en la configuració (canvi de claus, activació d’usuaris, etc.), o pot també sol·licitar la visita d’un especialista de seguretat homologat de Verisure

De quins elements consta l’equip Verisure?

El kit inclòs a la caixa conté els elements següents:

El Panell de control: amb disseny de sobretaula, és l’element que controla tot el sistema.

Un lector de claus: es fixa a la paret i activa o desactiva l’alarma en acostar-hi les claus de proximitat

Dues claus de proximitat: en acostar-se al lector de claus, activen o desactiven l'alarma.

Dos detectors fotovolumètrics: detecten el moviment de les persones i fa saltar l’alarma. Disposa d’una càmera que envia imatges en cas de senyal d’alarma. (5 imatges per segon)

Un detector d’obertura de portes i finestres que fa que salti l’alarma quan s’obre alguna d’elles on hi ha instal·lat un detector.

Targeta SIM.

Joc de piles per a tots els elements que ho requereixin..

Manual d’instruccions, Guia ràpida i Cartells Dissuasoris.

Qui instal·la Verisure?

Un tècnic instal·lador de Verisure es desplaçarà fins al domicili o negoci del client per fer la instal·lació.

És necessari tenir línia de telèfon fix?

No. La pròpia alarma incorpora un mòdul de transmissió SMS/GSM/GPRS contra els sabotatges, que garanteix la transmissió més segura de l’alarma.

És necessari introduir una targeta SIM?

No, l’alarma inclou una SIM pròpia.

És necessari fer un contracte de comunicació amb un operador telefònic?

No, la comunicació forma part del servei de Verisure. .

Llavors, qui paga la comunicació de l’alarma?

El cost de comunicació de l’alarma s’inclou dins de la quota de servei de Verisure.

Què és el Panell de control?

És el dispositiu que controla la resta d’elements de l’equip. Té a l’interior un mòdul contra els sabotatges GPRS, que transmet els senyals d’alarma i les imatges a l’usuari a través de la nostra Central d’alarmes, la qual cosa garanteix la seguretat de les transmissions. El Panell conté una sirena que avisa si salta l’alarma. També inclou el mòdul parla / escolta que permet sol·licitar ajut a través del Panell. També disposa d’una bateria amb una autonomia de 6 hores en cas de tall en el subministrament elèctric.

El Panell de control de totes les alarmes que he vist es troba fixat a la paret amb cargols. Per què el Panell de Verisure és de sobretaula?

El Panell de Verisure es pot canviar de lloc dins de l’habitatge en tot moment; només s’ha de desendollar i tornar a endollar en un altre indret de la casa. Això permet que en determinades circumstàncies que requereixin un nivell més alt de precaució, puguem tenir el Panell a prop i puguem sol·licitar ajut en cas de necessitat.

Què és i per a què servei el lector de claus?

És el dispositiu amb el qual s’activa i desactiva l’alarma. S’instal·la habitualment just al costat de la porta d’entrada només adherint-lo a la paret. És alimentat amb piles estàndard. Els usuaris activen o desactiven l’alarma només acostant-hi les claus.

Què són les claus?

Són els dispositius electrònics que activen i desactiven l’alarma. El seu aspecte és el d’un clauer i funcionen aproximant-les a pocs centímetres del lector. La clau de color verd a més d’activar i desactivar l’alarma també serveix per configurar la resta de claus. D’aquesta manera, aquesta clau ha de ser la que utilitzi l’usuari principal, per això es denomina també “clau principal”. La clau de color vermell pot utilitzar-se per controlar les hores d’entrada i sortida de qui la utilitza, per això es denomina també “clau controlada”.

Què és el fotodetector?

És un sensor de presència que activa l’alarma quan detecta el moviment d’una persona a una distància de fins a 15 metres. També té una càmera que pren una seqüència de cinc imatges en el moment que s’activa l’alarma. Aquestes imatges estan disponibles immediatament a través d’Internet perquè el client les pugui veure, al web d’usuaris o a través del mòbil. D’aquesta manera, es pot veure què ha fet saltar l'alarma.

Què és el detector magnètic?

És el dispositiu que activa l’alarma quan s’obre la porta o la finestra on s’ha col·locat el detector. La instal·lació és molt senzilla: simplement adherint-lo al marc i a la fulla de la porta o finestra, fa que salti l’alarma quan aquestes se separen.

Puc ampliar el sistema amb més detectors?

Sí, el sistema és ampliable fins a 16 elements. Tant els detectors, lectors de claus i tots els elements extres estan disponibles per a la seva adquisició.

Què és la tecnologia GSM/GPRS/SMS?

És la tecnologia que permet la comunicació per veu i la transmissió d’imatges entre els telèfons mòbils. L’alarma Verisure incorpora un mòdul GSM/GPRS/SMS que permet la transmissió segura de senyals d’alarma i imatges, per la qual cosa és necessària la connexió a la línia telefònica fixa.

Necessito fer un contracte amb un operador de telefonia mòbil?

No. L’alarma Verisure inclou una targeta SIM, per la qual cosa no cal cap tipus de contracte addicional i el cost de les comunicacions està inclòs en la quota mensual.

 

Serveis de seguretat

Avís a la policia en cas de necessitat.
Polsador SOS amb resposta immediata des de la nostra Central de Receptora..
Avís de casa desprotegida durant més de 48 hores.
Informe dels senyals d’alarma per correu electrònic.
Botó 133 en mans lliures.
Activació / desactivació remota de l’alarma.

Serveis de control

Informe d’entrades i sortides per correu electrònic / portal d’Internet.
Avís de tall elèctric SMS, correu electrònic i trucada.
Escolta silenciosa.
Petició d’imatges del seu habitatge o negoci.
Control domòtic avançat.

 

Serveis postvenda

Call Center avançat 24 Hores / 365 dies l’any.
Actualitzacions de software.
Garantia de materials..

Comunicació GSM inclosa

Targeta SIM i costos de comunicació inclosos.
Totes les comunicacions per a la gestió del sistema estan incloses: senyals d’alarma, comunicacions d’emergència, control d’entrades i sortides, avís de tall elèctric, reconeixement automàtic i actualitzacions de software.
No requereix cap contracte amb un operador telefònic.

Com utilitza el client tots aquests serveis?

El client pot gestionar tots els serveis a través de diverses interfícies:

1.- A través del web www.verisure.ad, el client disposa d’una àrea privada pròpia des d’on pot gestionar el sistema. Funcionalment, es divideix en:

Àrea d’informació, en la qual el client té accés a les seves dades personals i de facturació, així com al llistat de contactes per a casos d’emergència. En aquesta àrea, a més, pot obtenir manuals d’ús de l’alarma.

Àrea de seguretat i control, en la qual el client té accés als informes dels senyals d’alarma i al visionat d’aquests. Igualment, pot veure les fotopeticions que hagi realitzat i pot consultar els horaris d’entrades i sortides.

Des del web també pot activar i desactivar l’alarma, fer fotopeticions, obrir el pany i activar o desactivar la domòtica.

2.- A través del Centre d’atenció al client de Verisure, des d’on els operadors poden realitzar totes les funcions descrites al web a requeriment del client.

3.- A través del Portal de veu automàtic. Gran part de les funcions es poden realitzar utilitzant aquest sistema ràpid i senzill.

Què és l’aplicació Verisure per a mòbil?

És una aplicació desenvolupada per Verisure per a la gestió remota per part de l’usuari de tot el sistema d’alarma i control des del telèfon mòbil. És compatible amb els dispositius següents: IPhone, Blackberry, Windows Mobile i Nokia sèrie 60 i superiors. Es descarrega des del web d’usuaris.

Què faig si rebo una trucada de senyal d’alarma de Verisure?

L’operador sol·licitarà la seva paraula clau i procedirà a informar-li del que ha sentit i vist a la seva llar o negoci. A partir d’aquest moment, es pren la decisió d’enviar la policia, si fos necessari.

Quan s’envia la policia?

Si, un cop comprovat el senyal d’alarma, creu que hi ha motius per intervenir, Verisure enviarà la policia o els serveis d'emergència (ambulància, bombers, etc.).

Em protegeix l’alarma també quan sóc a casa?

Sí. Fent ús de la funció "A casa" (activació de l’alarma en mode parcial) pot connectar només un detector i protegir la resta de la casa on vostè no hi és.

Què succeeix quan salta una alarma?

El Panell de control envia un avís a la Central de Receptora de Verisure i, un cop realitzada la verificació del que hi succeeix, s’avisa al client i es procedeix segons el pla d’acció. .

Què és i per a què servei el botó SOS d’emergència?

El botó d’emergència està situat al Panell de control. Davant d’una situació d’emergència, l’usuari el pot prémer i un operador de la Central de Receptora 24 Hores verificarà la situació mitjançant l’escolta del que succeeix a la casa del client. Si la situació ho requereix, l’operador de la Central de Receptora d’alarmes avisa a les persones de contacte perquè puguin decidir sobre la situació i actuar en conseqüència, o directament envia la policia, l’ambulància, els bombers, etc.

Em pot protegir l’alarma també quan sóc a casa?

Sí, de dues maneres. En primer lloc, el Panell de control té dos botons de petició d’ajut immediat: el botó d’emergència i el botó 133. En segon lloc, en activar la funció “mode parcial” els detectors permeten que puguem tenir l’alarma connectada, trobant-nos dins de casa, però que s’activi només si algú intenta entrar a l’habitatge.

Què és una fotopetició?

Pot obtenir imatges de casa seva o del seu negoci de manera immediata, en tot moment i des de qualsevol lloc, sense necessitat que s’hagi produït un senyal d’alarma. Pot fer-ho a través del web d’usuaris o des del seu telèfon mòbil.

Com puc controlar les entrades o sortides d’algunes persones des de casa o des de la feina?

Cada cop que la persona que vulgui controlar activi o desactivi l’alarma, el Panell enviarà un senyal que rebrà a través de la pàgina web o del mòbil, de manera que tindrà constància de les hores d’entrada o sortida d’aquella persona.

Com puc gestionar la meva alarma a través del mòbil?

Si disposa d’un Iphone, Windows Mobile, Blackberry o Nokia sèrie 60 (o superior), pot descarregar l’aplicació Verisure per a mòbils i realitzar a través del seu terminal la major part de les funcions de seguretat i control que permeti l’alarma de manera senzilla i ràpida.

Què són els serveis de control?

Són els serveis que ofereix el sistema i que permeten a usuari conèixer el que està succeint a casa seva o a la seva feina, permetent-li actuar de manera adequada. Aquests serveis són: control d’accessos, control per imatge i escolta, control domòtic i control de subministrament elèctric.

Què significa que pugui tenir control per escolta des de casa?

El sistema Verisure permet que fins a dos usuaris puguin comunicar-se des del seu telèfon mòbil amb l’alarma i escoltar el que està succeint al seu habitatge, sense que ningú que sigui a casa s’enterin. Aquesta funció es denomina “escolta silenciosa”. De la mateixa manera, el sistema disposa de la funció “parla / escolta”, que permet interactuar amb les persones que es troben a l'habitatge.

Què és la funció "truca’m"?

Polsant el botó “truca’m” situat al Panell de control, l’usuari principal rep a l’instant un missatge SMS amb el text “truca urgentment a casa”. Aquesta funció pot ser molt útil en situacions en les quals sigui urgent comunicar-se amb una persona.

Com pot l’alarma Verisure ajudar-me a conèixer si s’ha produït un tall en el subministrament elèctric?

Aquest servei és molt útil, per exemple, per prevenir problemes per descongelació d’aliments en cambres frigorífiques. Quan es produeix un tall en el subministrament elèctric, el sistema d’alarma envia un senyal indicant l’hora en què s’ha produït i un altre amb l’hora en què el senyal s’ha restablert. Aquesta informació està disponible a l’instant en l’àrea personal del web d’usuaris, des d’on es pot imprimir a manera d’informe. També rep un correu electrònic a la seva bústia personal. Si ho desitja, l’usuari pot rebre un SMS immediat, tot indicant les hores de tall i de restabliment del servei.

Què és el botó 133?

En prémer aquest botó del Panell de control, s’estableix una comunicació amb el Centre d’emergències 133, des d’on es pot demanar la intervenció de la policia, els bombers o una ambulància.

Nota: Els continguts d’aquest material són informatius sobre els serveis que s’ofereixen o s’oferiran en un futur a Verisure Andorra. Aquest material s’ha d’utilitzar exclusivament amb fins orientatius i no suposa cap compromís de prestació de serveis per part de Verisure Andorra. Alguns serveis poden implicar un cost addicional.

My Verisure application

Amb l’App My Verisure podrà connectar, desconnectar i conèixer l’estat de la seva alarma, demanar fotos, saber qui entra o surt de casa, controlar la domòtica i moltes coses més.

My verisure

 

 

Comandament a Distància 10 funcions

SOS 24h amb resposta inmediata. Li avisa de una possible intrusió avans de entrar en casa amb parpalleig lluminós de peligre. Conectar-Desconectar facilment quan surti de casa, des del seu cotxe y molt més..

Saber més...

 

Pack Premium Llar

El Pack Premium Llar està recomenat per a vivendes de més de 100 metres quadrats (apartaments) en una sola planta o Cases de dos plantes de 150 metres quadrats.

Saber més...

Verisure